Boeddha schilderij kopen?

Een prachtig Boeddha schilderij kopen is een goede keuze, Boeddha straalt voor de meeste mensen rust uit. Deze canvas schilderijen brengen dan ook een rustige sfeer met zich mee. Al deze kunstwerken zijn voordelig te kopen in onze online outlet. Bij de meeste afbeeldingen wordt (Siddhartha) Gautama Boeddha afgebeeld, dit is(was) de spirituele leider in het boeddhisme.

Bekijk hier onze Boeddha schilderijen outlet.

Wat is het verschil tussen Boeddha, Boeddah of Buddha?

Dit zijn veel gebruikte namen en eigenlijk zit helemaal geen verschil in de betekenis.
Boeddha is de meest gebruikte naam maar alle namen zijn juist. Het maakt niet uit welke naam er wordt gebruikt, het gaat allemaal om Gautama (de religieuze leider) zoals al eerder gezegd. Deze canvas schilderijen worden langzaam maar zeker steeds populairder. Los staand van dat ze prachtig zijn brengen ze ook een heerlijk rustige sfeer over wat in elk huis wel fijn is. Wij hebben deze Boeddha canvas schilderijen ook in diverse tinten, zo zit er ook voor u wel een canvas bij die matcht met uw huisinrichting.

Kwaliteit Boeddha print

Al onze canvassen worden uitsluiten met kwalitatieve en milieuvriendelijke inkt gedrukt op een stevige linnen doek. Deze doek wordt handmatig gespannen om een stevig houten frame gemaakt van sparrenhout. De zijkanten van het doek worden mee geprint zodat er meer leven komt in onze kunstwerken. Hierdoor hoeft er geen lijst om de prints en is deze wanddecoratie klaar om opgehangen te worden.

Weet u niet welke boeddha schilderij u wilt bestellen? Neem dan contact met ons op via de contact pagina, wij geven u graag advies!

canvas schilderij Boeddha
Boeddha schilderij kopen