Canvas schilderijen

Wat is een canvas schilderij?

Je kent het wel er wordt gepraat over een canvas schilderij daarbij denken de meeste meteen aan een schilderij. Echter is dit niet juist en zijn er een aantal duidelijke verschillen tussen deze twee benamingen. Een schilderij is een meestal met olie(verf)geverfde kunstwerk op een doek.
Een canvas is meestal een kunstdruk op doek gespannen om een frame.
Een canvas-schilderij is een kunstdruk die eruit ziet alsof deze geverfd is. Deze canvassen worden ook wel schilderijen genoemd omdat het lijkt of ze handgeschilderd zijn.

Een canvas schilderij is ook wel een goedkoop alternatief voor een dure geverfde kunstwerk, zo heb je voor een klein bedrag toch nog prachtige ”schilderij” in huis. 

Een canvas schilderij kopen. 

Op onze Schilderijen webshop heb je een ruim aanbod in verschillende canvas schilderijen. Wil jij er een kopen? neem dan een kijkje in ons assortiment. Om een kunstwerk te kopen is mogelijk in een winkel maar tegenwoordig is het voordeliger om je wanddecoratie online te bestellen. Je bent slechts enkele stappen verwijderd van het plaatsen van een bestelling. Het enigste wat je hoeft te doen is uw gewenste canvassen in de winkelmand te plaatsen en vervolgens op afrekenen te klikken. Daarna vult u uw adres en factuurgegevens in en klikt een van de betaalmogelijkheden aan. Vervolgens klikt u op ”Bestelling plaatsen” en binnen 3 tot 5 werkdagen staat er een bezorger met uw pakketje voor de deur! Wil jij zo goedkoop mogelijk een canvas bestellen? houd dan onze acties op social media van Schilderijen Sale in de gaten en plaats je bestelling zo vroeg mogelijk om teleurstelling te voorkomen, in de meeste gevallen zijn de acties binnen no-time uitverkocht.

Welke canvas schilderij past het beste bij jou?

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, je hebt een lege muur of je bent aan vervanging toe maar wilt het in ieder geval opvullen met iets moois. De eerst volgende keuze die je gaat maken is vaak een lastige keuze door het grootte aanbod die er is. Welke canvas past het beste bij jou? Wij adviseren jou daarbij om te kijken naar jouw stijl, inrichting, sfeer die jij wilt creëren. Ook is het gevoel dat jij bij bepaalde schilderijen krijgt belangrijk, denk aan een warme of koude sfeer. Vaak is de eerste wanddecoratie die jou aanspreekt de beste keuze maar kijk ook goed of deze matcht met de inboedel. Mocht je er niet uitkomen dan willen wij jou graag doorverwijzen naar de over Schilderijen Sale outlet pagina.