Foto op canvas

Een foto op canvas: Een foto geprint op een canvasdoek. Dit worden ook wel foto schilderijen genoemd.
Ze zijn vergeleken met hand geschilderde kunstwerken erg goedkoop. Op deze manier koop je een prachtig kunstwerk maar ben je geen fortuin kwijt. Sommige worden zo geprint dat ze ook echt op een schilderij lijken.

De producten die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit. Alleen foto’s met hoge resoluties worden geprint op doek van linnen. De linnen zijn van hoge kwaliteit en worden standaard gespannen om een houten frame van ca 2 centimeter dik.
Al onze kunstwerken worden gedrukt met hoogwaardige inkt. Zo staat de foto altijd scherp afgebeeld. Ook worden er speciaal ontworpen designs afgedrukt. Zo komt het eindproduct er anders uit te zien.

Een foto op canvas dat eruitziet als een schilderij.

Denk hierbij aan een foto met een schilderijen-look. Hier worden speciale effecten toegevoegd zodat het net echt lijkt. Zo heb je een prachtig schilderij voor een goede prijs. De foto hieronder is een goed voorbeeld hiervan.

foto op canvas met schilderijen-look
Een foto op canvas dat eruitziet als een handgeschilderd olieverfschilderij

Een eigen foto laten drukken op canvas

Een eigen foto laten drukken op canvas wordt steeds vaker gedaan. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun mooiste foto’s op canvas te drukken. Eigen foto’s zijn prima als decoratie te gebruiken zo ook als wanddecoratie.

Ook heb je talloze mogelijkheden, zo kun je je foto printen op kunststof, plexiglas, aluminium of canvas. Bekijk hier een leuk filmpje van de Consumentenbond.

Je eigen foto aan de muur zoals jij het wilt. Denk hierbij aan familiefoto’s, vakantiefoto’s of foto’s van een speciale gebeurtenis zoals een bruiloft. Steeds meer mensen kiezen ervoor om met hun eigen vastgelegde momenten hun huis te decoreren. Zo kun je je woonkamer of slaapkamer eenvoudig opfleuren met leuke foto’s.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om bij Schilderijensale.nl eigen foto’s te laten drukken. Wij hopen deze service weer spoedig aan te kunnen bieden.

Een fotocollage

Heb jij meerdere foto’s en kun jij niet kiezen welke foto jij het mooist vindt? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een fotocollage te maken.

Bij een fotocollage kunnen dezelfde technieken gebruikt worden zoals hierboven uitgelegd. Alleen worden er bij een collage meerdere foto’s gecombineerd. Zo kun je niet 1 foto maar zoveel foto’s als je wilt gebruiken (het moet wel passen natuurlijk).
Fotocollage op canvasfoto op canvas 3-luik

Je kunt het laten drukken zoals jij mooi vindt. Denk hierbij aan foto’s van je geliefde. Misschien foto’s van je bruiloft? Of leuke familiefoto’s? Je kunt ze zelfs met elkaar combineren.
Ook is het mogelijk om de foto’s op meerdere luiken te laten drukken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een 3-luik zoals op de foto hierboven. Zo zijn hier meerdere delen gebruikt maar zijn de delen samen een geheel.

Schenk het als cadeau!

Wil jij een origineel cadeau schenken? Bijvoorbeeld een verjaardagscadeau, kerstcadeau of voor vader of Moederdag? dan is een foto op canvas zeker een leuk idee!
Een mooi kunstwerk van iemand krijgen dat is toch wel heel origineel. Het is een cadeau om nooit meer te vergeten en zal waarschijnlijk jarenlang op een zichtbare plek in huis blijven.

Het hoeft niet per se een eigen foto te zijn. Je kunt natuurlijk ook kiezen uit ons assortiment daar hebben wij een prachtige selectie. Deze zijn zeer zeker geschikt om te schenken als cadeau. Wij ontvangen regelmatig berichten van enthousiaste klanten die een kunstwerk als cadeau hebben gegeven.

Tips voor het schenken van een cadeau

Wil jij een cadeau schenken maar weet jij niet zo goed wat je wilt geven? Dan hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet:

  • Kijk naar het interieur van diegene waar jij een cadeau aan wilt schenken
  • Wat zijn zijn of haar interesses?
  • Wat denk jij dat mooi zal staan in zijn of haar woning?
  • Mocht je er zelf niet uitkomen vraag dan andere personen om advies.