Kunst als cadeau

Kunst als cadeau

Kunst als cadeau

Ben je opzoek naar een origineel cadeau? Met een leuk kunstwerk kun je deze tijd zeker wel aankomen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk schilderij, foto op canvas of misschien wel een leuke muursticker.
Het is een origineel cadeau die je vrijwel bij elke gelegenheid kunt geven.

Bijvoorbeeld als:

  • Verjaardagscadeau: Een leuk kunstwerk geven voor iemand zijn verjaardag. Zo kun je een bestaand kunstwerk kiezen uit onze outlet of natuurlijk zelf een foto op canvas laten drukken.
  • Housewarming: Iemand met een nieuwe woning heeft natuurlijk altijd wel plek om een wand te versieren met prachtige wanddecoratie.
  • Bruiloft: Een foto op canvas laten drukken van een stel of gezin, hartstikke leuk!
  • Vaderdag of Moederdag: Een schilderij of canvas schenken met Vaderdag of Moederdag. Wil jij je vader of moeder echt verassen? Schenk ze dan een leuk kunstwerk zodat ze altijd een herinnering hebben aan jou!
  • Valentijn: Je kunt je geliefde natuurlijk niet tekort doen met Valentijnsdag. Met een foto op canvas van jullie twee samen kun je je geliefde pas echt blij maken!
  • Geboorte: Is er iemand pas papa of mama geworden? Met een leuk schilderij kun je ze extra verassen!

Waarom een kunstwerk als cadeau?

Een cadeau kiezen kan vaak erg lastig zijn en dan vooral een origineel cadeau. Iets kopen is zo gedaan maar je wilt toch wel iets speciaals geven! Met een kunstwerk geef je pas echt iets persoonlijks. Wist jij dat een kunstwerk gemiddeld 5 jaar lang op dezelfde plek blijft hangen?

Zo heeft de gelukkige een leuk cadeau en een prachtige aandenken aan jou! En een kunstwerk hoeft helemaal niet duur te zijn, wij hebben verschillende goedkope schilderijen in ons assortiment. Neem een kijkje in onze schilderijen outlet of laat zelf een foto afdrukken!