Olifant schilderijen

Een schilderij van een olifant is een goede keus. De prachtige zoogdieren staan bekend om hoe rustig ze leven en om hoe groot ze kunnen worden. Een Afrikaanse olifant kan wel 4 meter hoog worden! Ook staan ze bekend om hun prachtige slurf, dikke huid, hun grote oren en relatief kleine ogen. Ze zien er hartstikke lief uit maar ze kunnen ook heel gevaarlijk zijn. Een olifant van 7000 kilo kan een mens zo verpletten. Helaas zijn de ivoren slagtanden ook gewild bij de mens.. daarvoor worden veel van deze prachtige dieren geslacht. De olifanten leven vooral in Afrika en in het zuiden van Azië.

Helaas is het een stervende diersoort en zijn er steeds minder van deze prachtige dieren op de wereld. Maar met een prachtig kunstwerk aan de muur heb je altijd een olifant in huis!

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten van deze prachtige zoogdier. De meest bekende zijn de Aziatische en de Afrikaanse. Ook heb je een bosolifant en een savanneolifant. Tussen beide zit wel degelijk verschil. Zo zit er verschil in de grootte, in de oren, in de ogen en in de slagtanden.
Bron:Wikipedia

Olifant schilderij kopen

Wil jij een olifant schilderij kopen? Dan kunnen wij met trots zeggen dat wij prachtige wanddecoratie van een olifant in ons assortiment hebben. Bij ons heb je de keus uit verschillende soorten wanddecoratie. Je kunt kiezen voor een kunstwerk als een geheeld of een 3-luik of 5-luik schilderij. Hiermee kun je goed je huisinrichting afmaken, ze staan prachtig bij vrijwel ieder interieur. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden:Schilderij olifantenSchilderij olifanten in Afrika

Aankoop advies

Als je niet weet welk kunstwerk je wilt kiezen dan kun je ons om advies vragen. Onze klantenservice helpt je graag met het maken van een keus. Neem contact op via de mail of stuur een Whatsapp en onze experts helpen je graag met het maken van je keuze. Bekijk voor meer dieren: dieren schilderijen.