Over ons

Over Schilderijensale.nl

Schilderijen Sale is een online outlet gespecialiseerd in schilderijen en canvassen. Deze webshop is onderdeel van Designdeal en opgericht in eind 2014. Met onze webshop maken wij onderscheid van onze concurrenten. Door rechtstreeks contact met de fabrikant en onze lage kosten kunnen wij canvas schilderijen aanbieden voor een lage prijs.
In onze webshop kun je goedkoop een schilderij kopen en veilig betalen met Ideal, Paypal, Mistercash of Bitcoin.

webshop keurmerk
Schilderijen Sale is lid van Webshop Keurmerk.

Voor bestellingen boven de 99 euro rekenen wij geen verzendkosten in de Benelux en laten uw product(en) binnen 2 tot 5 werkdagen bezorgen.
Wij proberen al onze canvassen uit voorraad te leveren maar door onze scherpe prijzen en vele acties kan het wel eens voorkomen dat bepaalde schilderijen uitverkocht zijn. Ondanks dat streven wij erna om de bestellingen binnen 2 tot 5 werkdagen bij u thuis te laten bezorgen. Wij verzenden alleen via erkende post order bedrijven en verpakken uw producten zorgvuldig. Wij verkopen alleen kwalitatieve canvassen en bieden u een niet goed geld terug garantie.

Waarom SchilderijenSale?

Wij als bedrijf hebben al een aantal jaren goede ervaring met verschillende designbureaus en interieur-stylisten. Doordat wij zelf een goede inzicht hebben gekregen in diverse stylen kunnen wij u advies geven over welke wanddecoratie het beste bij u past.

Verder bieden wij u kwalitatieve canvas schilderijen die op een milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn en dat voor een scherpe prijs! Bij ons krijgt u waar voor uw geld en bieden wij u een Niet goed = Geld terug garantie.

Twijfelt u over welke canvas het beste in uw huis, kamer of bedrijf past? Wij geven u graag advies. Stuur ons een mailtje met het liefst duidelijke foto’s van uw inrichting en eisen naar: Info@SchilderijenSale.nl en ons team bekijkt aandachtig wat het beste bij u past en zullen u binnen 24 uur advies geven!

Contact gegevens:

DesignDeal / Schilderijensale

Adres: Zandhagedis 40, 5658AT Eindhoven

E-mailadres: info@schilderijensale.nl

KvK-nummer: 62610694

Btw-identificatienummer: NL222065965B01

Neem contact op: Klantenservice Schilderijen sale