Retourneren

Retourneren

Bij aanschaf van onze producten heeft u een bedenktermijn van 14 (veertien) dagen.
Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht kunt u het formulier hier downloaden. Deze dient u bij te voegen bij het geretourneerde product.

Indien u gebruikt maakt van het herroepingsrecht dient u de goederen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, waarbij de kosten van de verzending voor uw rekening komen.

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.

Schilderijensale.nl vergoedt het aankoopbedrag inclusief leveringskosten en overige kosten die wij in rekening hebben gebracht. Deze vergoeding wordt binnen 14 dagen terugbetaald, de termijn van 14 dagen gaat in op de dag dat wij de herroeping (elektronisch) hebben ontvangen. Schilderijensale.nl mag wachten met de terugbetaling totdat de geretourneerde producten zijn ontvangen.

Voor terugbetaling aan de consument maakt Schilderijensale.nl gebruik van het zelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere betaalmethode.

Let op:
Indien u bevestiging materialen heeft bevestigd aan de producten, kunnen wij ze helaas niet terug in ontvangst nemen.