Al onze schilderijen zijn extra afgeprijsd!

Al onze schilderijen extra afgeprijsd!

Vanaf vandaag hebben wij al onze prijzen in ons gehele assortiment verlaagd. Deze prijsverlaging is blijvend! Dat betekend dat zolang wij deze schilderijen in ons assortiment hebben dat je ze nog goedkoper kunt kopen! Wij heten niet voor niets schilderijensale.nl Wij zijn de goedkoopste schilderijen outlet van Nederland! Wij maken het mogelijk om met enkele klikken een kunstwerk te bestellen. Via deze manier is het voor iedereen mogelijk om wanddecoratie te bestellen.
Waarom nog goedkoper?

Waarom in prijs verlaagd?

Wij richten ons voornamelijk op mensen met een lager budget. Wij bieden prachtige kunstwerken van hoogwaardige kwaliteit aan maar dat zonder een hoog prijskaartje! Onze prijzen zijn daarom vast verlaagd en wij bieden nog steeds gratis verzending op bestellingen boven de 99 euro. Wij laten zien dat een kunstwerk helemaal niet duur hoeft te zijn. Bij ons kun je al vanaf 30 euro een kunstwerk kopen, een klein kunstwerk kan al wonderen doen!

Welke schilderijen kun je bij ons bestellen?

Welke schilderijen kun je bij ons bestellen?

In ons assortiment vind je verschillende soorten wanddecoratie. Wij bieden o.a. canvas print schilderijen aan, op deze manier blijft wanddecoratie betaalbaar. Ook hebben wij olieverfschilderijen in ons assortiment, hier zit dan wel een hoger prijskaartje aan dan aan een canvas print. Verder hebben wij schilderijen in verschillende soorten en maten. Bij ons kun je kiezen uit 1,2,3,4 of zelfs 5-luik kunstwerken.

Wat is het verschil tussen een canvas print en een olieverfschilderij?

  • Een canvasprint is zoals de naam het al zegt een print op canvas. Voor deze methode heeft de fabrikant speciale printers, met deze printers kan er in hoge resolutie geprint worden op canvas. Ook is het mogelijk om de print een ”schilderijen look” te geven. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een speciale effect zo lijkt het net op een echte schilderij.
  • Een olieverfschilderij is handgeschilderd met echte olieverf op een doek. Hier zit vaak veel tijd in en de materiaalkosten zijn een stuk duurder, daarom hangt aan deze kunstwerken vaak wel een hoge prijskaartje.

Meer informatie over schilderijen vind je op de link naar onze andere pagina.

Komen er nog andere acties?

Nieuw Acties

Nog steeds houden wij regelmatig win-acties via onze social-media accounts. Voornamelijk via onze Facebook account. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en win-acties!