Nieuwe website Schilderijen Sale

Vernieuwde website Schilderijen Sale

Nieuwe website Schilderijen Sale

Schilderijensale.nl is vernieuwd!

Onze website is vernieuwd en daar was het hoog tijd voor! Wij vonden het tijd om onze website te updaten. Met ons nieuwe lay-out en een strakker design hebben wij meer een website voor deze tijd. De gebruiksvriendelijkheid is verhoogd, de snelheid is verhoogd en onze klantenservice is nu ook bereikbaar via Whatsapp. Ook is de webwinkel geoptimaliseerd voor mobiele bezoekers. Hiermee kun jij bij ons shoppen met je smartphone, tablet of computer!

Ook was het nodig om ons aanbod in schilderijen te vergroten en te updaten. Wij hebben veel nieuwe producten beschikbaar in onze outlet. Ook hebben wij veel oude producten uit ons assortiment gehaald. Hiermee hopen wij u als klant te kunnen bieden wat u verwacht en waarnaar u opzoek bent.

Onze schilderijen outlet

Net als voorheen zijn wij nog steeds de grootste en goedkoopste schilderijen outlet van Nederland. In onze outlet vind je nog steeds wanddecoratie met hoge kortingen. Al onze kunstwerken worden aangeboden met circa 50 procent korting. In onze schilderijen shop kun je nog steeds voordelig shoppen. Ben je opzoek naar foto schilderijen of foto op canvas? Wij hebben het allemaal!

Wil jij extra sale op onze outlet prijs? Dan hebben wij ook nog een aanbod in budget schilderijen. Hier bieden wij producten aan met een korting tot 70 procent. Wij vinden het belangrijk dat kunst betaalbaar is voor iedereen. Met onze outlet en budget categorieën kunnen wij mensen blij maken met een lager budget. Kunst hoeft niet altijd duur te zijn!

Kunst advies

In onze nieuwe outlet bieden wij ook gratis advies aan de consument. Wanneer jij wanddecoratie wilt bestellen dan kun je gratis advies vragen aan de klantenservice. Zij staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen met een bestelling. Dus bij twijfel over een product kunt u advies vragen aan een van onze experts.