Wanddecoratie

Wanddecoratie is haast niet meer weg te denken in uw woning. Met lege wanden lijkt uw woning al snel saai en leeg. Met de juiste decoratie creëer je al snel een andere sfeer in uw woning.

Er bestaan verschillende soorten wanddecoratie. Zo hebben wij schilderijen, foto op canvas en muurstickers. Welke het best bij jouw interieur past dat ligt helemaal aan je eigen stijl. Wanneer je de muren op wilt fleuren dan moet je natuurlijk niet kijken naar wat andere mooi vinden. Kies wat je zelf mooi vind en wat jij denkt dat het beste bij jouw woning past. Wel kunnen wij u advies geven over hoe je het best uw keuze kunt maken.

Soorten wanddecoratie:

De meeste mensen hebben hun voorkeur voor een schilderij of foto op canvas. Ook ons eigen voorkeur gaat uit naar een schilderij of canvas maar dat is natuurlijk per persoon verschillend. In deze video zie je een aantal voorbeelden van verschillende decoraties:

Tips voor het aanschaffen van wanddecoratie:

  1. Kijk naar het soort wand dat u wilt stylen.
  2. Kijk naar het kleurcontrast.
  3. Let op welke sfeer u wilt creëren.

Tip 1: Wat voor soort wand wilt u pimpen?Muursticker foto

Voordat je begint met het bestellen van een product raden wij u als eerst aan om te kijken naar het soort muur dat u wilt op fleuren. Wil je bijvoorbeeld een ruwe muur stylen met muurstickers dan is het logisch dat dit vrijwel onmogelijk is. Is de muur niet egaal genoeg voor een schilderij of canvas dan is het ook af te raden om deze daar op te hangen. Een schilderij of print hoort natuurlijk recht te hangen en een muursticker moet natuurlijk wel blijven plakken op de wand.

Tip 2: Welke kleuren gaat u gebruiken?

Ook vinden wij het erg belangrijk om te kijken naar de kleuren in uw interieur en achtergrond. Dit omdat je natuurlijk wel kleuren wilt combineren die bij elkaar passen. Maak dus geen verkeerde keus met het kiezen. Neem als voorbeeld een lichte muur zoals op de afbeelding hierboven. Hier is gekozen om deze te stylen met een donkere kleur hiermee creëer je een licht – donker contrast. Doordat de kleur donkerder is dan de achtergrond is het meteen een blikvanger en valt het dus meteen op.

Welke kleuren wil ik gebruiken en wat combineert met mijn interieur?

De kleuren die u wilt gebruiken hangt natuurlijk helemaal af van uw eigen smaak. Wil je dat het kunstwerk opvalt? Zorg dan voor een goed kleurcontrast.

Voor meer informatie over kleurcontrasten verwijzen wij u graag door naar Wikipedia: Kleurcontrasten

Tip 3: Welke sfeer wilt u creëren?

Boeddha schilderij als wanddecoratieEen kunstwerk heeft veel invloed op de sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of welke ruimte u ook wilt stylen. Wil je bijvoorbeeld een relaxte sfeer creëren of behouden dan kies je natuurlijk niet voor een druk kunstwerk. Kijk bijvoorbeeld naar dit prachtig rustgevende canvas hierboven. Zo is hier dan ook wel gekozen voor een redelijk strakke design en een Boeddha afgebeeld wat voor veel mensen al staat voor rust.

Skull schilderij als wanddecoratie

Ook kun je kiezen voor wat drukkere en levendigere schilderijen zoals dit 3D kunstwerk. Een abstracte drukke kunstwerk met veel opvallende kleuren, prachtig om te zien maar zo heeft natuurlijk iedereen zijn eigen smaak.

New York Night schilderij als wanddecoratieOp de verschillende foto’s is goed te zien hoe elk kunstwerk weer een andere sfeer creëert. Zo kun je dus met verschillende soorten decoratie en verschillende kleuren uw muren decoreren op een andere manier. Voor u is deze vraag dus belangrijk:

Welke sfeer wil ik creëren?

Kies vervolgens een decoratie dat voldoet aan uw wensen voor in uw woning.

Waar kun je het kopen?

Natuurlijk is het mogelijk om het in onze webwinkel te kopen. in onze online outlet bieden wij onze producten aan voor een scherpe prijs. Hier een afbeelding uit onze webwinkel:wanddecoratie kopen
Hier zie je onze webwinkel met aan de linker kant het menu. Wij hebben een redelijk groot assortiment met verschillende soorten decoratie. Wil je wanddecoratie kopen voor een goede prijs? dan zit je bij Schilderijen Sale op het juiste adres. Heb je nog vragen of twijfel je over het aanschaffen van een product? Neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina of natuurlijk via Social media.