Resultaat 1–15 van de 102 resultaten wordt getoond

Schilderijen outelt header

Schilderijen outlet

In onze schilderijen outlet kun je voordelig decoratie kopen. Wij hebben wanddecoratie voor een betaalbare prijs. In de shop vind je mooie kunstwerken verdeeld in verschillende categorieën. Wanneer je opzoek bent naar prachtige kunst voor aan de muur dan is het zeker het kijken waard. Wil je foto schilderijen voor in je woonkamer of slaapkamer? Misschien wel voor in kantoor of in je bedrijfspand. Wat je ook zoekt, het is waarschijnlijk te vinden in onze outlet. Je kunt hier kleurrijke, abstracte, dieren, bloemen, boeddha, landschap, natuur, stilleven, skyline of wereldkaart schilderijen vinden. Al deze kunstwerken natuurlijk voor een betaalbare prijs want voor goedkope wanddecoratie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij willen met onze shop betaalbare wanddecoratie op de markt brengen. Ons doel is om voor mensen die het financieel minder breed hebben kunst toch aantrekkelijk te maken. Dit zonder dat de kwaliteit van onze producten achteruit gaat.
Een schilderij kopen in onze outelet

Schilderijen kopen in onze outlet

Wil jij een schilderij kopen? Dan kun je dat voordelig in onze schilderijen outlet. Bij ons kun je kunst voor aan je muur bestellen vanaf je stoel. Met je computer, tablet of smartphone kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Wanneer je het juiste kunstwerk gevonden hebt dan kun je deze voordelig bestellen. Het afrekenen kan via Ideal of je kunt zelfs achteraf betalen. Met onze webshop bieden wij ook een niet goed is geld terug garantie. Heb jij dus een schilderij gekocht dan kun je deze binnen 14 dagen retour sturen. Wil jij liever advies voordat je een kunstwerk gaat bestellen? Onze experts staan te springen om u te helpen. Wij bieden de mogelijk om via Whatsapp foto’s te sturen en om advies te vragen voor het pimpen van je wanden.
Ons aanbod in wanddecoratie

Wat voor kunstwerken vind je in onze outlet?

In onze webshop vind je kleine maar ook grote schilderijen. Wij hebben kunstwerken in verschillende formaten.

Grote of kleine kunstwerken voor aan de wand?

Wij hebben een ruim aanbod in verschillende soorten en maten. Wij hebben ook schilderijen die bestaan uit meerdere luiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een 3-luik of 5-luik schilderijen. Deze bestaan uit 3 of 5 panelen en vormen samen een kunstwerk. Neem gerust een kijkje in onze shop en bekijk ons assortiment. Bekijk de foto’s van onze schilderijen en doe rustig wat inspiratie op. Heb je een mooi kunstwerk in gedachten? Beeld je dan in hoe het kunstwerk zou staan op de plek waar jij deze wilt hangen. Meet de beschikbare ruimte goed op en zorg dat je het juiste formaat besteld.
updates van ons assortiment in de outlet.

Update 2019:

Zoals waarschijnlijk iedereen hebben wij ook goede voornemens genomen. Zo gaan er een aantal dingen veranderen in 2019. Wij zijn van plan om met véél meer acties te komen, zowel win-acties op social media als scherpe aanbiedingen in onze schilderijen shop. Ook gaan wij in de loop van de tijd ons assortiment uitbreiden. Dan moet je denken aan meer varianten van bepaalde kunstwerken zoals schilderijen en muurstickers. Diverse soorten wanddecoratie voor erg aantrekkelijke prijzen. Op deze manier kunnen wij iedereen tevreden houden, zo ook mensen met een lager beschikbaar budget. Kunst hoeft helemaal niet duur te zijn en dat ga je bij ons dit jaar zeker merken! Wij zorgen ervoor dat jij goedkope schilderijen kunt kopen van hoogwaardige kwaliteit en dat allemaal in onze schilderij outlet!